Boomplantdag en herinneringsbijeenkomst stofwisselingsziekten

Laden Bijeenkomsten
Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert de werkgroep MO(NU)MENT VOOR EEN KIND van de vereniging voor Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten de jaarlijkse herinneringsbijeenkomst. Dit jaar voor de 21e keer. Er worden dit jaar ook weer bomen geplant, ditmaal aan het nieuwe stukje van de dijk.

U bent van harte welkom om bij de Boomplantdag en Herinneringsbijeenkomst aanwezig te zijn. Het is een moment waarin we, in het samenzijn met ouders en nabestaanden van kinderen die zijn overleden aan een stofwisselingsziekte, deze kinderen herdenken.

De herinneringsbijeenkomst vindt plaats in de Mariakerk in Nisse.
Inloop vanaf 10.00 uur, het programma start om 10.30 en duurt tot 14.00 uur. Een dag met als gezamenlijk doel er bij stil te staan dat “onze” kinderen hebben geleefd.
Thema van dit jaar is: “Weemoed”

De bijeenkomst draait om ontmoeting, PARENTS VOICES (verhalen, gedichten of muziek), het noemen van de namen en een gezamenlijke tocht naar het monument op de dijk.
We zoeken nog mensen die een bijdrage aan de dienst willen leveren, door het lezen van een gedicht of het vertellen van hun ervaring, ook als ze dat al eerder hebben gedaan. We noemen dat een Parents Voice.

Vul bij deelname aan deze dag onderstaand strookje in en stuur of mail dat terug naar info@stofwisselingsziekten.nl
Voor meer informatie: bel of mail Caroline van Essen of VKS (038-4201764, info@stofwisselingsziekten.nl)

Met vriendelijke groet,
namens VKS/MO(NU)MENT VOOR EEN KIND,
Caroline van Essen
Mail: caroline@stofwisselingsziekten.nl
Website: www.stofwisselingsziekten.nl/activiteiten/monument-voor-een-kind
Tel: 038-4201764 s.v.p. vóór 7 maart terugmailen naar info@stofwisselingsziekten.nl