Op 9 februari 2022 start Zeeuws Verlies de gespreksgroep ‘Verhalen die ons verbinden’. We organiseren dit voor mensen die een jaar of langer geleden, een partner hebben verloren door overlijden. In een 7-tal bijeenkomsten delen we gevoelens en ervaringen, nu het leven zo veranderd is. We praten over verdriet en gemis, over herinneringen en veerkracht. Over alles wat deelnemers bezighoudt.
De groepsgrootte is 8 personen.

De datums waarop we bijeenkomen zijn:

 • woensdag 9 en 23 februari 2022
 • woensdag 9 en 23 maart 2022
 • woensdag 6 en 20 april 2022
 • Terugkombijeenkomst nader te bepalen

Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Adres:  Branderijstraat 3, 4381 HK Vlissingen
Routeplanner

De gesprekken worden voorbereid en geleid door Anja Ganzeboom, rouwcoach en bestuurslid bij Zeeuws Verlies en Gerda Vreeke, pastoraal werker.

Neemt u voor aanvullende informatie contact op met:

Mevr. Anja Ganzeboom
E-mail: a.ganzeboom@zeeuwsverlies.nl
Telefoon: 06-12175366

De aanmelding voor de gespreksgroep is inmiddels gesloten want er zijn voldoende deelnemers om te starten. Alles onder voorbehoud van de richtlijnen van het RIVM en van de PKN t.a.v. corona. Heeft de gespreksgroep ook uw belangstelling? U kunt dat aan ons laten weten, wij nemen dan contact op en leggen een wachtlijst aan.

2022 Inschrijven

Aarzelt u, maar vindt u het wel fijn om erkenning te krijgen en herkenning te vinden? Geef uzelf op voor deelname in de 2e helft van 2022 via het formulier op deze pagina. We nemen contact met u op voor een telefonische intake. Zo horen we uw verhaal en kunnen we bekijken of deelname ook echt iets voor u is.

  Deelname 2022


  Uw naam*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Mededelingen