Troostkaarten speciaal voor kinderen

Ook online te bestellen zijn de twee troostkaarten die Zeeuws Verlies speciaal ontwikkeld heeft voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Er is een kaart voor het jonge kind en één voor het wat oudere kind. Ze zijn gemaakt naar aquarel van Marli Koeman uit Oost-Souburg.

In de kaart voor het jonge kind staat een gedichtje dat is samengesteld uit gedichten van de leerlingen van nu groep 8 van basisschool ‘Onder de Wieken’ in Burgh-Haamstede. Op deze manier wil Zeeuws Verlies kinderen leren wat je kunt doen bij een groot verlies.

Basisscholen

Basisscholen kunnen hieronder kaarten bestellen. Een setje van 4 kaarten kost € 7,50.
Zodra de betaling bij ons binnen is worden de kaarten per post toegestuurd. U kunt er ook voor kiezen de kaarten af te halen. Geef uw wensen op dit punt aan bij uw bestelling.

Presentatie en training

Kinderen zijn altijd te klein voor groot verdriet. Helaas kun je niet voorkomen dat ze er toch mee te maken krijgen. Je kunt kinderen wel leren hoe ze hiermee om kunnen gaan en elkaar, b.v. met een troostkaartje kunnen steunen. Zeeuws Verlies kan presentaties of trainingen organiseren voor de doelgroep 4 – 12 jaar en iedereen die daar mee te maken heeft. De inhoud van de training is “te klein voor groot verdriet”. Hoe leren we kinderen omgaan met een groot verlies.

Offertes voor presentaties en trainingen voor basisscholen zijn op te vragen via de informatiebalk hieronder.

Ik zie je niet, maar je bent er toch…

Zonder jou is het zo anders
Maar als ik aan je denk ben je altijd dichtbij…

Direct: 06 2161 3764