Zeeuwse Troostkaarten

Zeeuws en uniek, nu online te bestellen

Deze aquarel troostkaarten zijn speciaal ontworpen op verzoek van Zeeuws Verlies door kunstenares Marli Koeman uit Oost-Souburg. Er zijn heel veel kaarten te koop om iemand een steuntje te geven bij een groot verlies of in moeilijke tijden. Speciale troostkaarten met een Zeeuws tintje waren er nog niet.

Zeeuws Verlies weet als geen ander hoe belangrijk een kaartje is op het juiste moment om te zeggen: “wij denken aan je, wij zijn je niet vergeten, wij zijn hem/haar niet vergeten”. Ken je dat? Dat je geen tekst hebt? Dat je niet weet wat je moet zeggen. Soms zijn dingen die je overkomen daar te groot voor.

Ook na een jaar en jaren kan een kaartje op een speciale dag, op een moeilijk moment, even een beetje licht brengen en troost. Juist omdat deze kaarten alleen te koop zijn via Zeeuws Verlies blijven ze speciaal en vallen ze op te midden van het gewone aanbod.

NB. Kaarten: Copyright© Zeeuws Verlies

De zee, water en lucht
verbonden
net als jij en ik

In de stilte van
de duinen
horen we je naam

~
Zonder tekst
~

De Zeeuwse Troostkaarten hebben een korte passende tekst aan de binnenkant.
Beweeg met de muis over een kaart om de tekst te lezen.

Kaarten Bestellen

Met deze kaarten stuurt u een lichtpuntje en steunt tegelijk de stichting Zeeuws Verlies!

De kaarten zijn te bestellen via het contactformulier.
Een setje van 3 kaarten kost € 5,00 excl. verzendkosten. Een setje van 5 kaarten kost € 7,50 excl. verzendkosten. Zodra de betaling bij ons binnen is worden de kaarten per post toegestuurd. U kunt er ook voor kiezen de kaarten af te halen. Geef uw wensen op dit punt aan bij uw bestelling.

Betalen

Je kunt het bedrag overmaken aan Zeeuws Verlies Middelburg

IBAN: NL93RABO0136692915
t.n.v. Stichting Zeeuws Steunpunt Verlies en Rouw Middelburg

  Maak een keuze:
  1 set (7,50)2 sets (13,60)3 sets (19,00)ik maak eigen keuze
  NB: Prijzen zijn inclusief verzendkosten

  Je naam*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Rekeningnummer IBAN*

  Mededelingen

  Troostkaarten speciaal voor kinderen

  Ook online te bestellen zijn de twee troostkaarten die Zeeuws Verlies, in vervolg op de troostkaarten voor volwassenen, speciaal ontwikkeld heeft voor kinderen in de basisschool leeftijd. Er is een kaart voor het jonge kind en één voor het wat oudere kind. Ze zijn gemaakt naar aquarel van Marli Koeman uit Oost-Souburg. In de kaart voor het jonge kind staat een gedichtje dat is samengesteld uit gedichten van de leerlingen van nu groep 8 van basisschool ‘Onder de Wieken’ in Burgh-Haamstede. Op deze manier wil Zeeuws Verlies kinderen leren wat je kunt doen bij een groot verlies.

  Tekst gedichtje: “Ik zie je niet / maar je bent er toch / zonder jou is het zo anders / Maar als ik aan je denk / ben je altijd dichtbij”

  Basisscholen kunnen via het contactformulier nog steeds kaarten bestellen. Een setje van 3 kaarten kost € 5,00 excl. verzendkosten. Een setje van 5 kaarten kost € 7,50 excl. verzendkosten. Zodra de betaling bij ons binnen is worden de kaarten per post toegestuurd. U kunt er ook voor kiezen de kaarten af te halen. Geef uw wensen op dit punt aan bij uw bestelling.

  Kinderen zijn altijd te klein voor groot verdriet. Helaas kun je niet voorkomen dat ze er toch mee te maken krijgen. Je kunt kinderen wel leren hoe ze hiermee om kunnen gaan en elkaar, b.v. met een troostkaartje kunnen steunen. Zeeuws Verlies kan presentaties of trainingen organiseren voor de doelgroep 4 – 12 jaar en iedereen die daar mee te maken heeft. De inhoud van de training is “te klein voor groot verdriet”. Hoe leren we kinderen omgaan met een groot verlies. Offertes van presentaties en trainingen voor basisscholen zijn op te vragen op het hiernavolgend adres of via het contactformulier. 

  Voor informatie:
  Zeeuws Verlies
  Gerda van Leeuwen.
  0625032498
  info@zeeuwsverlies.nl

  ~
  Zonder tekst
  ~

  ~
  Zonder tekst
  ~