Vanaf 1 mei – 31 juli 2022 exposeert Cor de Jonge zijn illustraties uit het boek Hartmama van auteur Susan van der Beek. De expositie is te bewonderen in het gebouw van Padma Zeeland, Verwerijstraat 51a te Middelburg. Ook kunt u kennismaken met en luisteren naar de auteur Susan van der Beek tijdens drie zondagen dat de Kunst- en Cultuurroute plaatsvindt.

Zondag 1 mei, vanaf 14.00 uur: Suzan van der Beek leest voor
In het kader van Middelburg Boekenstad leest Susan van der Beek korte fragmenten voor uit haar boek Hartmama (onder het initiatief ‘Scènes aan de Voordeur’) om zo een stem aan het boek over jong ouderverlies te geven.

Zondag 5 juni, vanaf 14.00 uur: gedichten Wim Haazen
De Vlaamse dichter Wim Haazen draagt enkele gedichten voor die hij heeft gemaakt geïnspireerd door het verhaal van Susan van der Beek en de tekeningen van Cor de Jonge.

Zondag 3 juli, 14.00 uur: lezing ‘Jong ouderverlies verjaart niet’
Susan van der Beek geeft een lezing getiteld ‘Jong ouderverlies verjaart niet.’ Anke van Noppen, uitvoerend musicus en gitaardocente, speelt tijdens de lezing enkele stukken van haar CD ‘Van Liefde en Troost’. Zij geeft daarmee muzikale ondersteuning aan de interactieve lezing over rouw.

Lees Meer…